Cuatro Patas An Angel Catch My Heart

"Aslan"

e.Lyckoshellans Guess Why - u.Lyckoshellans Amazing Angel

född: 2012-02-16

Ägare: Carin Thaning 

 

2015-02-16

Grattis på födelsedagen Aslan

2014-03-17

Här kommer några bilder från Aslan.

2013-07-19

Carin, Björn och Aslan tittade förbi på väg till Svärtinge handels trädgård  

Nu har jag fyllt 1 år. väger 10.4kg och är 41 cm hög. älskar snön och kan vara ute och busa runt i den hur läge som helst.

jag fick tårta med köttbullar, kyckling, grädde och ett tårt ljus. slips dagen till ära!

jag fick ett spel där man efter lite lyft, snurr och puttande får man fram godis. jag som hade hoppats på några grisöron.

hundpussar från Aslan.

Asla firar sin födelsedag

vov igen på er! 

så här kan en dag se ut i kumla: start med promenad med Carin på 40-50 min. sen är det tänkt att jag ska äta frukost - fast det struntar jag i istället lägger jag mig i fönstret och kollar efter hundkompisar. vid tio tiden går Björn och jag ut i trädgården och inspekterar buskar och växthus. sedan spelar vi fotboll - oftast tar jag den. så har vi dragkamp med handsken, det är jättekul. när vi kommer in vill jag ha min frukost, tar mig en liten lur sedan är det dags att kolla i fönstret igen. halvtolv är det dags för långpromenad i skogen, elljusspåret, springa fritt är kul. tyvärr blir jag lite smutsig så i värsta fall blir det dusch i bästa fall blir det handduk. så har Carin och jag börjat med klickertränning. när Carin visar sin höger hand ska jag lägga min högertass, vänster handflata likamed vänster tass och vid stopptecken är det båda tassarna. det blir godis vid alla rätt. sen har vi två olika storlerkar på två lådor som jag ska trampa i. nackdelen är att mycket tränning ger ingen middagsmat sen är det några rasttillfällen kvar under eftermiddag/kväll innan jag somnar i min korg.

många vovvningar och kramar från Aslan 9 månader 10,6 kg och 42 hög 

Asland 7månader

Jag har just hjälpt Björn med att fylla på vatten i dammen tyvärr syns inte min tjusiga lejonman efter som jag mest bitit i vattensrålen. Sist på min valpkurs var vi i skogen, fick träna spår- hur lätt som helst! Carin trodde att det skulle bli svårt för mig, hon gick ut en bra bit i skogen la en leksak sedan gjorde en stor sväng tillbaks till mig. Sedan nosade jag in i skogen och spårade precis där hon gått, hittade leksaken fortsatte spåra HELLA RUNDAN TILLBAKS. Fast i måndags provade jag nåt ännu roligare agility- det var tunnlar upp och ner för konstiga saker. Jag var t.o.m uppe på gungbrädan, tyvärr fick jag inte hålla på så länge jag ville. Jag håller också på att lära mig sitt och ligg, det är jobbigt att behöva vänta på ett ok av Carin då får jag resa mig. Carin tror att jag tänker komma när hon ropar men det tänker jag inte alla gånger, för när det finns fåglar fäller jag ner öronklaffarna och hör inte utan springer efter fåglarna. Många valppussar till er alla från Aslan

Aslan 6 ½ månad

En sheltieträff Nora har jag hunnit vara med på. Vi var mer än 20 sheltiesar och åkte båt till en ö där vi sprang och sprang, busade och hade jättekul. På kvälen var jag trött. Voff från Asland.  

Aslan 6månader.

Jag har börjat på valpkurs, vi är både stora och små. Jag växer så det knakar, 9,9kg och är 39cm hög. Jag tycker om att busa runt med mina hundkompisar. Jag får följa med Carin och Björn, vi kollar på blommor och trädgårdar. Det är kul att träfa människor, de klappar och säger att jag är jättesnäll. SJÄLVKLART-vad tror de om oss sheltisar-vi är alltid (nästan) jättesnälla och glada.

På besök hos Aslan

Hej igen!
Nu är jag fem månader och en stor hund - ja, jag väger 7,5 kg så Carin undrar om jag inte ska bli en stor collie. Jag brukar träffa en ibland och han är jättestor. Men när jag blir stor så ska jag bli fågelhund - jag tränar för det redan nu. Jag älskar att smyga på fåglar men de är dumma och flyger sin väg när jag är riktigt nära.
Nu när jag är 5 månader är jag ingen bebisvalp längre - jo, förut var jag ju rädd för vatten, vågade inte gå i närheten av vattenpölar och vägrade gå ut när det regnade. Nu har jag upptäckt vad UNDERBART det är med en damm i trädgården. Jag kan gå i med benen och dra upp en massa växter - förstår bara inte varför inte Björn jublar när jag är så duktig att dra upp dem. Att efteråt bli avduschad lera och gegga i badrummet är inte heller så jobbigt.
Ja, jag är ju som sagt stor - ska börja skolan i augusti eller också är det Carin som börjar skolan och får lära sig lyda. Valpkurs heter det - jag är ju valp så varför jag ska gå kurs för att lära mig att vara valp fattar jag inte.
Min allra bästa leksak är en katt som jag biter på - ja inte en levande katt förstås, den ser ni på den stiliga bilden som Björn tagit av mig på min 5 månadersdag.
Jag tycker det ska bli roligt att ni kommer och hälsar på nästa vecka så jag får pussa er allihop..
Massor med valppussar från Aslan den store och busige.

 Nu 4 månader. Var på fest och träffade två gamla "gubbar", dvärgpudeln Nisse 4 år och spetsen Zingo 6 år. Det var kul att busa runt med dem. Sedan träffade jag en schäfer som hette Diesel! Min pappa heter ju Diesel, lite konstigt att två stycken kan heta lika men ändå vara så olika.

Det åskade en natt fast det brydde jag mig inte om, vi träffade en hund som får äta medicin för att han är så rädd. Jag äter hellre leverpastej fast det behöver inte åska utan jag kan äta det ändå!

Jag gillar inte regnet, men det är kul att försöka döda frotte´handduken när vi kommer in igen.

Råkade gå förbi ett dagis som hade fest en kväll, då fick jag smaka pannkakor av dem, det var jättegott! Så nu har Carin lovat bjuda på det här hemma också.

Jag är en fantastisk trädgårdsmästare, hjälper Björn när han gräver, speciellt när han tar upp rikrigt smaskiga ruttna löv ur dammen. Fast Björn vill ha alla för sig själv, han vill iallafall inte att jag ska ha dem!!

Puss och svansvift från Aslan.

Hej. Idag har jag suttit ute och funderat : jag tycker INTE om regn, inte ens vattenpölar! Så det gäller att vara ute när det är fint.

Visste ni att det finns en annan hund här? Han gör precis samma sak som jag gör. Jag brukar ropa och gnälla på honom fast jag känner ingen lukt av honom.Matte Carin säger att det är min egna spegelbild?!

Voff på er från Aslan, 15 veckor.

Aslan 12 veckor.

Den 16/5 var det fest- jag 3 månader. Jag åt vaniljvisp som var mums. Dagen innan var jag och fick spruta som jag inte märkte så mycket av eftersom jag försökte pussa den som höll i mig. Jag skickar med en bild som ni kan visa de andra hundarna och katterna ifall de saknar mig.

Valp- puss från Aslan.

 

Stilliga Aslan 11 veckor

Aslan 10 veckor

Här kommer en liten hälsning från mig. Jag växer så det knakar. Idag har jag varit på långpromenad fast ibland fick jag åka korg som också var bra då hade man lite bättre utsikt. Det finns några förskolor som vi gick förbi men tyvärr fanns det inga barn där. Jag älskar barn när vi är ute och jag hör barn röster så vill jag springa ditt med en gång. Jag gillar fiskbullar och leverpastej, Björn är bra han ger mig gärna smakprov, Carin ger mig bara när jag blir borstad. I trädgården finns det katter som stirrar på mig, Carin har mig kopplad så jag inte ska springa fram och pussa på dem.

Kram från Aslan

Aslan i sitt nya hem

8 veckor

Aslan 7 veckor

5 veckor